Domotica

Home Particulier Domotica
Domotica

Lichten die aanspringen zodra je een ruimte binnenkomt. De oven die je in de auto naar huis alvast kunt voorverwarmen. De garagepoort die al automatisch opengaat zodra je de oprit oprijdt. De beveiligingscamera die je een melding stuurt zodra iemand tijdens jouw afwezigheid om je huis heen snuffelt. De mogelijkheden van domotica-toepassingen zijn eindeloos. Met als gemeenschappelijk doel om ons leven en onze woonomgeving zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. 

Domotica door Coumans
De creatieve en praktische domotica-experts van Coumans Installaties gaan geen uitdaging uit de weg. Bij het ontwerp houden wij rekening met zowel uw huidige als toekomstige wensen. Zo zorgen we gezamenlijk voor levensloopbestendige woningen. Een paar persoonlijke aanpassingen kunnen er namelijk voor zorgen dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Denk aan bewegingssensoren of camerasystemen die kunnen detecteren wanneer een bewoner zorg nodig heeft. Comfortabele, veilige en levensloopbestendige woningen. Dat is waar wij ons bij Coumans Installaties graag sterk voor maken. 

Energiebesparing
Naast een hogere mate van comfort en veiligheid kunnen domotica toepassingen ook wezenlijk bijdragen aan een lagere energierekening. Laat stroomvreters als wasmachine en vaatwasser automatisch draaien tijdens daluren. Stel in dat de verwarming uitgaat zodra een raam in dezelfde ruimte wordt opengezet. Verlichting die uitschakelt zodra er geen mensen in de woonkamer zijn. Allemaal slimme toepassingen die bijdragen aan de duurzaamheid van uw woning. Goed voor het milieu, en bovenal goed voor uw portemonnee.

Meer weten over Domotica?
Meer weten over wat Coumans Installaties op het gebied van Domotica voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Projecten

Nieuwbouw Vaesrade

Nieuwbouw Vaesrade

Coumans Installaties werkt al 24 jaar intensief samen met bouwers, aannemers en architecten om...

Lees meer
Duurzame woning

Duurzame woning

Door alle technieken aan te bieden zorgen wij voor unieke combinaties om ieder huis, villa of...

Lees meer

Meer weten over de mogelijkheden
binnen Domotica?

Duurzaamheid