De elektrische boiler is een oudgediende, enigszins uit de gratie gevallen door de komst van efficiëntere  C.V. installaties, maar nu bezig aan een terugkeer.

Door water snel te verwarmen met het gebruik van elektriciteit zijn deze boilers terug op het toneel. Aanjager hiervan is ons verlangen om afscheid te nemen van fossiele brandstoffen en onze elektriciteit duurzaam op te wekken. Hierdoor is er geen gas meer nodig om snel en duurzaam water te verwarmen voor uw tapwater gebruik.

Deze boilers zijn in een grote verscheidenheid beschikbaar en door hun hedendaagse efficiëntie zijn ze de ideale toevoeging geworden in duurzame warmtepompinstallaties. Inleveren op comfort is niet meer nodig als u afscheid neemt van gasoplossingen.

De acceptabele kosten en de stijging in rendement is een ideale combinatie en voorziet in uw dagelijkse warmwater behoefte.

Door het juiste advies krijgt uw woning, organisatie of vereniging de boiler die voor u op maat is geselecteerd. Zo heeft u altijd snel warm tapwater binnen handbereik.

Coumans Installaties voorziet u van advies, selecteert en installeert de juiste boiler met bijpassende capaciteit voor uw activiteiten.

Neem contact met ons op en laat u adviseren door onze medewerkers.