Geniet van de voordelen van
een duurzame woning!

Huishoudens zijn ware energievreters. Onze nooit afnemende zoektocht naar meer comfort heeft ertoe geleid dat we meer energie gebruiken dan ooit. Gelukkig is er de afgelopen jaren ook een toename te zien in het aantal mensen dat nadenkt over hoe ze hun energiegebruik kunnen minderen. Mensen die actief willen bijdragen aan het behoud van onze planeet voor latere generaties.

Bij Coumans Installaties lopen we voorop op het gebied van duurzaamheid. Het ideaalbeeld van een gezonde, zelfvoorzienende planeet is hierbij echter niet onze enige drijfveer. Wie samenwerkt met Coumans zal verbaasd staan van de enorme honger naar iedere vorm van innovatie die elke Coumans installateur drijft. Op de hoogte van de nieuwste toepassingen maar zelf ook in staat om tot creatieve maatoplossingen te komen. 
In samenwerking met onze klanten ontwerpen en installeren wij de meest zuinige installaties voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Door proactief mee te denken in het gasloos maken van uw woning, het opwekken van energie en het slim omgaan met de nieuwste technieken helpen wij u om te besparen op uw kosten. Door persoonlijk advies begeleiden wij u naar een duurzame woning met innovatieve oplossingen op het gebied van warmtepompen, PV-installaties, ventilatie, LED verlichting en hybride systemen. 

Door de integrale aanpak van zowel Elektrotechniek als Werktuigbouwkunde heeft u één aanspreekpunt en bent u verzekerd van soepel communicatie- en projectmanagement door Coumans Installaties.

Projecten

CV & Vloerverwarming

CV & Vloerverwarming

Bij deze relatie hebben wij een complete revisie verzorgd en daarbij direct een vloerverwarming...

Lees meer
Nieuwbouw Vaesrade

Nieuwbouw Vaesrade

Coumans Installaties werkt al bijna 30 jaar intensief samen met bouwers, aannemers en...

Lees meer
Duurzame woning

Duurzame woning

Door alle technieken aan te bieden zorgen wij voor unieke combinaties om ieder huis, villa of...

Lees meer
Nieuwbouw appartementencomplex Dilsen-Stokkem

Nieuwbouw appartementencomplex Dilsen-Stokkem

Snel en vakkundig vloerverwarming installeren in grote nieuwbouwprojecten is onderdeel van onze...

Lees meer
Maatwerk sanitair

Maatwerk sanitair

Bij Coumans Installaties gaan we net dat stapje verder. Wij voorzien u van advies en selecteren...

Lees meer

Bespaar geld, Leef comfortabeler
en Woon Gezonder!

Kom zelf in actie!

Subsidie­mogelijkheden

Investeren in je woning, maar geen grote hoeveelheid spaargeld? Vanaf januari 2017 kunnen bewoners van de Provincie Limburg een Stimuleringslening Duurzaam Thuis aanvragen. Zowel eigenaar-bewoners als huurders kunnen gebruik maken van deze lening, die afgesloten kan worden tegen een vast verlaagd rentetarief. De Provincie hoopt particulieren hiermee een duwtje in de rug te geven om hun woning duurzamer, energiezuiniger en levensloopbestendig te maken. 

Dus wilt u minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen? Besparen op uw energierekening?

Of langer in uw eigen huis blijven wonen? Overweeg dan om tegen een laag rentetarief gebruik te maken van de Duurzaam Thuis lening. Wek energie op met zonnepanelen of een zonneboiler, of bespaar energie door uw huis beter te isoleren. Geen (geschikt) dak voor zonnepanelen? Deelname aan een zonneproject kan dan een interessante optie zijn. Bij het levensloopbestendig maken van uw huis kunt u denken aan trap- of huisliften, of het realiseren van een slaap- of badkamer op de begane grond. Domotica-oplossingen kunnen ook bijdragen aan het veilig thuis blijven wonen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Coumans Installaties vertellen wij u graag meer over de verschillende opties en denken we mee wat voor u de beste oplossingen zijn. 

Meer informatie over de Stimuleringslening Duurzaam Thuis van de Provincie Limburg vindt u hier: www.limburg.nl/duurzaamthuis.
Wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er verder zijn binnen uw gemeente? Kijk dan ook eens op www.energiesubsidiewijzer.nl