Utiliteitsbouw

Home Technische installaties Utiliteitsbouw
Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw


Utiliteitsbouw omvat alle gebouwen die een bepaald nut hebben. Meestal zijn ze omvangrijk en worden ze door een groot aantal mensen gebruikt. Kantoren, scholen, bedrijfspanden, ziekenhuizen of kerken zijn goede voorbeelden. Bij Coumans gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, van scholen tot high-end autogarages. Ieder gebouw heeft zijn eigen specifieke gebruikersdoeleinden en vraagt om unieke installatieoplossingen. Wij staan gedurende het gehele proces aan de zijde van onze klant en hanteren één aanspreekpunt voor het gehele project. Van ontwerp via engineering naar realisatie. Wij denken vanaf het allereerste moment met u mee om tot slimmere en vooral ook duurzame oplossingen te komen. Utiliteitsbouw door Coumans Installaties betekent ontzorging op alle installatie-facetten. Van PV-installatie tot luchtbehandeling en van LED-verlichting tot CV installaties.

Installaties die met u meegroeien 
Comfort, gebruikersgemak en veiligheid staan voorop bij onze installaties. Niet alleen moeten installaties op korte termijn zo goed mogelijk werken, ze moeten ook op lange termijn met uw bedrijf of instantie meegroeien. Wij werken aan flexibele, duurzame installaties die in de toekomst misschien zelfs nog energie en geld opleveren. 

Energieneutrale panden 
Bij Coumans staan we ook voor kwaliteit en duurzaamheid. Met ons eigen energieneutrale bedrijfspand willen wij dan ook graag het voorbeeld zijn voor hoe wij utiliteitsbouw zien. U bent van harte welkom om ons te bezoeken en zelf te zien hoe de warmtepomp, LED-verlichting en PV installatie zijn werk doet. Wij hebben vergaande ervaring in verduurzaming en gasloos verwarmen (warmtepompen, LED-verlichting en PV installaties). Vanzelfsprekend streven wij daarom naar de bouw van energieneutrale panden die mogelijk ook nog energie opwekken. Door actief mee te denken met onze klanten realiseren wij de meest optimale oplossingen omdat wij verder kunnen gaan dan de normale installateur door onze vele disciplines. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan altijd voorop.

Meer weten over wat Coumans op het gebied van utiliteitsbouw voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Duurzaamheid