Woningbouw

Home Technische installaties Woningbouw
Woningbouw

Woningbouw


We stellen steeds hogere eisen aan bepaalde systemen in onze huizen. We willen via onze smartphones de verwarming hoger of lager zetten, lichten aan of uit zetten en alarmsystemen op afstand bedienen. En dan het liefst allemaal via één app. Ook verwachten we gebruiksvriendelijke en veilige systemen. En vanzelfsprekend zo voordelig en milieuvriendelijk mogelijk. 

Woningbouw door Coumans Installaties
Bij Coumans Installaties stellen wij zelf de hoogste eisen. We zijn tot in detail op de hoogte van bouwprocessen en hebben al voor het storten van de fundering bedacht hoe alle systemen eruit moeten komen te zien. Ook tijdens de bouw houden wij continu een vinger aan de pols en sturen we bij waar nodig. Wij hebben een uitstekende samenwerking met meerdere bouwers maar u kunt altijd terecht bij één aanspreekpunt voor al uw vragen. De wensen en behoeften van onze klant staan tijdens dit hele proces altijd centraal. Wij zullen daarbij ook proactief adviseren en wijzen op mogelijkheden om de woning comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer te maken.  Denk daarbij voorbeeld aan zones maken in de vloerverwarming en de aanleg van PV-installaties. 

Coumans Installaties is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor de woningbouw, waaronder ook nieuwbouwwoningen, villa’s en appartementen(complexen). Wij leveren altijd gasloos op en kunnen werkelijk alle installaties ontwerpen en installeren. Ook bieden wij concrete mogelijkheden om energie op te wekken en te besparen aan, met als ultiem doel het realiseren van energieneutrale woningen. Bij ons ontvangt u het complete pakket: van riolering tot douchekop en van LED-verlichting tot warmtepomp. Waarbij veiligheid en naleving van de normen onze hoogste prioriteit heeft. 

Meer weten over woningbouw?
Meer weten over wat Coumans Installaties op het gebied van woningbouw voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Duurzaamheid