De  CV ketel heeft de afgelopen decennia niet stil gezeten, alle fabrikanten doen namelijk hun best om deze vertrouwde techniek steeds te verbeteren.

Hierdoor zijn de CV installaties kleiner, zuiniger en efficiënter geworden. Daarbij zijn er ook hybride oplossingen toegevoegd om het gasverbruik nog verder terug te dringen.

Coumans Installaties denkt met u mee om de nieuwste technieken in uw situatie te kunnen toepassen.

Bedrijven en organisaties doen er goed aan om kritisch te kijken naar de mogelijkheden om gasverbruik te reduceren. De overheid legt de druk op alle sectoren om de afhankelijkheid van gas te verminderen. Bedrijven en organisaties kunnen profiteren door verouderde systemen te vervangen door moderne efficiënte oplossingen, ook als dit nog een gasoplossing betreft.

 

Onze overheid heeft nog altijd oog voor specifieke situaties en geeft op bestaande gasoplossingen belastingvoordelen aan bedrijven. Ruilt u uw oude gasoplossing in voor een nieuwe variant die zuiniger is? Vaak krijgt u dan toch nog een tegemoetkoming van de overheid.

Coumans Installaties heeft alle kennis en ervaring in huis om ook uw CV-installatie kritisch tegen het licht te houden. Nieuwe oplossingen en verbeterde toepassingen dragen immers ook bij aan minder gasverbruik en daarmee minder uitstoot.

Coumans Installaties staat u graag te woord om te zien wat er bij uw organisatie mogelijk is.