Met de komst van internet en de onophoudelijke digitalisering zijn betrouwbare netwerken van levensbelang. Internet, ERP systemen, WiFi en communicatie zoals email zijn nu al onmisbare zaken voor organisaties.

Coumans Installaties heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van data netwerken en het afmonteren van passende oplossingen voor kantoor, industrie en woningbouw.

Door een betrouwbaar netwerk aan te leggen bent u klaar om verder te gaan in het digitale tijdperk dan ooit tevoren. De komst van IoT ( Internet of Things ) geeft u de mogelijkheid om nagenoeg alle machines, apparaten en gebruiksvoorwerpen op te nemen in uw netwerk en te monitoren.

Storingen en downtime voorkomen in uw productie omgeving, aansturen van verlichting in uw kantooromgeving of uw koelkast die een pushbericht naar uw telefoon stuurt met een op maat samengestelde boodschappenlijst. Allemaal mogelijk, mits uw netwerk op orde is.

Ook op het gebied van duurzaamheid neemt het monitoren van verbruikers een vlucht en zien we dat machines, motoren en slimme meters vaker worden aangesloten op het netwerk om onze duurzaamheiddoelen niet uit het oog te verliezen.

Coumans Installaties voorziet in de behoefte om connectie te hebben én te houden met de wereld om u heen. Of u dit nu bekabeld wil doen of draadloos, wij houden u verbonden met uw klanten, leveranciers en relaties.

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor uw connectie kunnen betekenen, zo bent u altijd verbonden met uw doelstellingen.