Klimaatbeheersing

Afscheid nemen van fossiele brandstoffen zoals aardgas heeft vergaande consequenties voor de technische installaties in onze woningen, bedrijfspanden en andere objecten.

De toepassing van warmtepompen stelt ons een aantal uitdagingen op het gebied van isolatie en ventilatie om het comfort op peil te houden. Objecten van alle soorten dienen betere isolatie toe te passen om te zorgen dat duurzame installaties het huidige niveau van comfort kunnen bieden.

Dit geeft echter weer nieuwe uitdagingen over het leefklimaat binnen woningen, kantoren en andere objecten. Het uitvoerig isoleren zorgt ervoor dat natuurlijk verloop van lucht en tocht tot het verleden behoren. Hierdoor is het zaak dat uw installateur goed kijkt naar een gezond en behaaglijk binnenklimaat.

Coumans Installaties overziet alle disciplines die te maken hebben met ventilatie en klimaatbeheersing. Onze expertise op dit gebied zorgt ervoor dat er altijd verse lucht beschikbaar is. Daarbij zorgen wij ook dat deze lucht op de temperatuur wordt gebracht die u op dat moment wenst  door actieve koeling of verwarming toe te passen.

Het belang van juiste en voldoende ventilatie is van groot belang voor uw gezondheid, de afgelopen jaren zijn er veel verhalen in de publiciteit gekomen die dit probleem aankaarten.

Nieuwbouwwijken of gerenoveerde wijken die niet voldoen doordat er verkeerde lucht, bedorven lucht of zelfs te weinig lucht in huizen worden geblazen. Het belang van een juiste aanpak met de juiste materialen is van belang voor uw gezondheid. Slechte kwaliteit van lucht is nadelig voor uw gezondheid.

Laat u adviseren door onze projectmanagers  op het gebied van ventilatie, wij selecteren, ontwerpen en installeren de juiste oplossingen. Deze discipline is uitermate belangrijk en mag niet worden vergeten of onderschat.

Neem vrijblijvend contact met ons op, ook als u twijfelt over uw huidige installatie, wij vertellen u graag meer. Samen houden we uw leefklimaat gezond.