Stelt u zich voor, elektrische auto’s als een steeds groter wordend onderdeel van uw wagenpark.

Klanten, relaties, leveranciers en uw eigen medewerkers komen naar uw organisatie met enkel het geluid van de banden die contact maken met het wegdek.

Geen verbrandingsmotor meer, nooit meer brandstof tanken en géén uitstoot meer.

Wel laden, heel veel laden.

Waar haalt u dat vermogen vandaan? Hoeveel Laadpalen heeft u nodig? Waar en welke kabels dienen gebruikt te worden? Welke aanpassingen aan de algemene installatie zijn er nodig? En hoe zit het met de gelijktijdigheid?

Coumans Installaties heeft antwoord op deze vragen om uw parkeergelegenheid te voorzien van de nodige aanpassingen.

De laadpalen en de bijpassende infrastructuur zullen cruciaal blijken in de transformatie van het Nederlandse wagenpark. Zonder laadpalen zal deze transformatie niet werken.

Laadpalen verzorgen met verschillende vermogens voor het opladen van de batterijen van elektrische voertuigen, door deze juist te kiezen en slim om te gaan met de beschikbare techniek kunt bijdragen aan een duurzame wereld.

Wist u dat ook hier nieuwe regels zijn geïntroduceerd? Zo moet u als bedrijf vanaf 2020 voor elke 10 parkeerplekken één parkeerplek van een laadpaal voorzien.

Toch hoeft dit niet alleen maar geld te kosten, u kunt zelf een tarief instellen zodat bezoekers betalen voor het afgenomen vermogen zoals ze dat ook bij een snellaadstation doen. Daarbij draagt het bij aan een groen imago voor uw bedrijf.

Coumans Installaties laat u graag zien hoe wij deze nieuwe vorm van mobiliteit zien. Neem contact met ons op om vrijblijvend uw situatie te bekijken.