Zonnepanelen, ook wel PV cells genoemd zijn Photovoltaic Cells en wekken elektriciteit op doormiddel van zonlicht en daglicht. Zonnepanelen zijn doorgaans gemaakt van twee lagen silicium welke onder invloed van zon en daglicht een elektrische spanning opwekken tussen deze silicium lagen.

Al jaren bekend voor nagenoeg iedereen die een rekenmachine heeft bediend, hebben deze panelen nu ook massaal de weg gevonden naar onze daken. De wens om een duurzame toekomst te creëren heeft de plaatsing van zonnepanelen sterk doen stijgen. Aangezien de zon ons van oneindige energie kan voorzien is het gebruiken van zonnepanelen niet alleen duurzaam maar tevens goed voor onze portemonnee. De energie die u niet gebruikt mag u immers terugleveren aan het elektriciteitsnet, hiervoor krijgt u een vergoeding die uw eigen energiekosten drastisch kan verlagen.

De explosie van aanbieders, producten, merken en installateurs kan overweldigend zijn. Coumans Installaties werkt samen met bekende wereldspelers op het gebied van zonnepanelen, omvormers en speciaal installatiemateriaal.

Graag leggen wij u het verschil uit tussen een Monokristallijn en een Polykristallijn en welke optie voor u het meeste rendement kan behalen.

Daarbij geven onze adviseurs inzicht in de huidige regelgeving, aanstaande veranderingen en de veelbesproken Salderingsregeling. Zo maakt u een keuze die niet alleen vandaag rendeert maar ook bent u ook voor de toekomst voorzien van de meest passende oplossing.

Coumans installaties voorziet u van advies, productkeuze alsmede de installatie van een rendabele én veilige PV-installatie.

Neem vrijblijvend contact op om te zien wat Coumans Installaties voor u persoonlijk of uw organisatie kan betekenen.