Domotica

Domotica

Domotica


Lichten die aanspringen zodra je een ruimte binnenkomt. De oven die je in de auto naar huis alvast kunt voorverwarmen. De garagepoort die al automatisch opengaat zodra je de oprit oprijdt. De beveiligingscamera die je een melding stuurt zodra iemand tijdens jouw afwezigheid om je huis heen snuffelt. De mogelijkheden van domotica-toepassingen zijn eindeloos. Met als gemeenschappelijk doel om ons leven en onze woonomgeving zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. 

Energiebesparing
Naast een hogere mate van comfort en veiligheid kunnen domotica toepassingen ook wezenlijk bijdragen aan een lagere energierekening. Laat stroomvreters als wasmachine en vaatwasser automatisch draaien tijdens daluren. Stel in dat de verwarming uitgaat zodra een raam in dezelfde ruimte wordt opengezet. Verlichting die uitschakelt zodra er geen mensen in de woonkamer zijn. Allemaal slimme toepassingen die bijdragen aan de duurzaamheid van uw woning. Goed voor het milieu, en bovenal goed voor uw portemonnee.

Meer weten over Domotica?
Meer weten over wat Coumans Installaties op het gebied van Domotica voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Duurzaamheid