CV

Home Particulier CV
CV

Wat is er aangenamer dan in de winter thuiskomen in een lekker warm huis? De markt op het gebied van CV, verwarming en airconditioning is continu in ontwikkeling. Warmtepompen en systemen die zowel kunnen verwarmen als koelen zijn sterk in opkomst. Deze systemen zijn bovendien energiezuiniger en duurzaam. Immers, thuiskomen in een warm huis terwijl je bespaart op je energierekening is natuurlijk nóg aangenamer. 

CV door Coumans
Voor zowel de installatie als het periodiek onderhoud van uw CV kunt u bij Coumans Installaties terecht. Nefit is ons huismerk, maar desgewenst installeren wij ook verwarmingstoestellen van andere fabrikanten. Vroeger wilde een warm huis nog wel eens ten koste gaan van design. Onfraaie, logge radiatoren waren veel huiseigenaren een doorn in het oog. Tegenwoordig kunnen designradiatoren juist een toevoeging zijn aan uw interieur. Laat u door onze installateurs wijzen op alle mogelijkheden. Door onze jarenlange expertise en kennis van de nieuwste systemen kunnen wij u altijd adviseren wat de meest energiezuinige en duurzame oplossing voor uw woning is. Bijvoorbeeld de installatie van een HRe-ketel of een vloerverwarming aangestuurd door een warmtepomp. Oplossingen die op maandelijkse basis ervoor zorgen voor dat uw energierekening omlaag duikt. Advies op maat met oog voor besparende mogelijkheden, dat is waar wij voor staan. 

Meer weten over CV installaties?
Meer weten over wat Coumans Installaties op het gebied van CV installaties voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

 

Projecten

CV & Vloerverwarming

CV & Vloerverwarming

Bij deze relatie hebben wij een complete revisie verzorgd en daarbij direct een vloerverwarming...

Lees meer
Nieuwbouw Vaesrade

Nieuwbouw Vaesrade

Coumans Installaties werkt al 24 jaar intensief samen met bouwers, aannemers en architecten om...

Lees meer
Duurzame woning

Duurzame woning

Door alle technieken aan te bieden zorgen wij voor unieke combinaties om ieder huis, villa of...

Lees meer
Nieuwbouw appartementencomplex Dilsen-Stokkem

Nieuwbouw appartementencomplex Dilsen-Stokkem

Snel en vakkundig vloerverwarming installeren in grote nieuwbouwprojecten is onderdeel van onze...

Lees meer

Meer weten over de mogelijkheden
binnen CV?

Duurzaamheid