Electro

Home Zakelijk Electro

Elektriciteit is niet weg te denken uit onze levens. Zonder stroom zijn we nergens. Met het verdwijnen van aardgas uit onze woningen, zal het belang van goede elektronische systemen alleen maar toenemen. Denk aan de opkomst van elektrische warmtepompen en de aansluiting van woningen op een warmtenet. 

Electro door Coumans
Bij Coumans Installaties staat veiligheid altijd met stip op de eerste plaats. Zeker in deze tijd waarin de behoefte aan elektrische installaties alleen maar toeneemt, mogen we niet korten op veiligheid. Installateurs van Coumans zullen u dan ook altijd proactief wijzen op hoe elektrische systemen veiliger en duurzamer kunnen. Vanaf het eerste advies en de uitvoering van de werkzaamheden tot het onderhoud van de systemen. Wij voorzien in de installatie van complete elektriciteitsinstallaties in (nieuwbouw)woningen, maar zetten ook in op inspectie, regelmatig onderhoud en eventuele aanpassingen die de duurzaamheid bevorderen. Energiebesparing is namelijk in ieders belang. Als erkend Sterkin Installateur zijn wij bovendien bevoegd om alle elektrische installaties te keuren. Alles om onze klanten een veilige en duurzame woonomgeving te bieden. 

Inbraakbeveiliging en brandveiligheid
Een veilig gevoel draagt bij aan de ervaring van comfort en welbevinden. U wilt uw huis veilig kunnen achterlaten als u (langere tijd) van huis bent en gealarmeerd worden bij rookontwikkeling, brand of inbraak. Bij Coumans Installaties begrijpen wij dat een veilig gevoel essentieel is. We denken daarom proactief mee om uw huis optimaal te beveiligen. Wij ontwerpen en verzorgen de aanleg en het onderhoud van uw alarminstallaties. Ook leveren we brandmeldinstallaties en sprinklersystemen van hoogwaardige kwaliteit. 

Meer weten over Electro?
Meer weten over wat Coumans Installaties op het gebied van electro voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

 

Electro

Projecten

Meer weten over de mogelijkheden
binnen Electro?

Duurzaamheid