Gebouwbeheer

Home Zakelijk Gebouwbeheer

Duurzame, veilige en comfortabele gebouwen. Daar ligt een gigantische verantwoordelijkheid en uitdaging voor iedere werkgever en gebouwbeheerder. Om dit te realiseren moeten alle technische installaties in en rond deze gebouwen in topconditie zijn én blijven. Van stopcontacten tot netwerkinfrastructuur en van zonwering tot zonnepanelen. Denk daarbij ook aan brand- en inbraakpreventiemaatregelen.  

Gebouwbeheer door Coumans Installaties 
Bij Coumans Installaties wordt de zorg voor alle technische installaties uit handen genomen voor bedrijven en organisaties. Daarbij focussen wij altijd op duurzame en energiezuinige oplossingen en denken wij met onze klanten mee. Een goed klimaatbeheersingssysteem is essentieel op de werkvloer, een energiezuinig klimaatbeheersingssysteem is beter voor iedereen. Wij bieden het totale plaatje en er is geen gebouw ons te groot. U kunt erop rekenen dat installaties samenhangend en effectief zijn. In ons werk zullen wij altijd streven naar een aanpak die zo min mogelijk verstoring van het werkproces teweegbrengt. Bij eventuele storingen kunt u altijd terecht bij één duidelijk aanspreekpunt, wij staan voor snelle en heldere communicatie. Ook denken we graag met u mee hoe installaties efficiënter en duurzamer kunnen. 

Duidelijke afspraken en heldere rapportages zorgen voor inzicht in de verwachte kosten en het langjarige rendement. Daarin mag u ook een proactieve houding verwachten. Door onze brede expertise zien wij de samenhang tussen technische systemen en hebben wij een neus voor optimalisatie en kostenbesparing. Onderhoud, advies en realisatie in verbetertrajecten zijn onze specialismes. Gebouwbeheer in handen van Coumans Installaties betekent geen omkijken naar technische installaties. Wij installeren duurzame, veilige en energiezuinige voorzieningen en zorgen vervolgens dat deze installaties in topconditie blijven.

Meer weten over gebouwbeheer?
Meer weten over wat Coumans Installaties op het gebied van gebouwbeheer voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Gebouwbeheer

Projecten

BRUT172

BRUT172

Dit project smaakt zeker naar meer! Alle discplines hebben we in dit project mogen gebruiken om...

Lees meer
Coumans Installaties

Coumans Installaties

Zelf lopen we graag voorop! Ons multifunctionele gebouw heeft tijdens de renovatie een...

Lees meer
Nieuwbouw PMetaal

Nieuwbouw PMetaal

Vrijdag 25-10-2019 heeft de opening plaatsgevonden van PMetaal. Coumans Installaties heeft...

Lees meer
Nieuwbouw Jaguar Land Rover Maastricht

Nieuwbouw Jaguar Land Rover Maastricht

Een krachtige nieuwbouw die recht doet aan de merken Jaguar en Land Rover.  Coumans...

Lees meer
GGD Zuid Limburg XL Teststraat Maastricht

GGD Zuid Limburg XL Teststraat Maastricht

In de strijd tegen Covid-19 is testen van groot belang.  Coumans Installaties heeft alle...

Lees meer
 Andi Smart Solutions Group

Andi Smart Solutions Group

Coumans Installaties heeft met succes de werkzaamheden in het nieuwe bedrijfspand van Andi Smart...

Lees meer

Meer weten over de mogelijkheden
binnen Gebouwbeheer?

Duurzaamheid