Sanitair

Home Zakelijk Sanitair

Niets zo ontspannend na een drukke dag als een heerlijk warm bad in een mooie badkamer. Goed sanitair is essentieel voor onze ervaring van comfort, hygiëne en veiligheid. Als de sanitaire voorzieningen in uw huis niet in orde zijn, zal dit voor een hoop ergernis zorgen. Van lekkende douches en kranen tot verouderde, onveilige badkamers en toiletten. Kies daarom voor de kwaliteit en duurzaamheid van Coumans Installaties en de sanitairpartijen waarmee we samenwerken. En geniet dagelijks van het comfort van verzorgd en degelijk sanitair.

Sanitair door Coumans
Coumans Installaties levert en installeert sanitair in elke prijsklasse. Wij denken graag met u mee om tot voordelige maar duurzame oplossingen te komen. Soms is het namelijk slimmer voor een duurdere douche te kiezen die op de lange termijn water bespaart. Wij lopen alle opties samen met u door. Van compleet nieuw sanitair in (nieuwbouw)woningen tot kleine reparaties aan bestaand sanitair, u bent bij ons aan het goede adres.
Wordt u een dagje ouder en wilt u toch comfortabel en veilig in uw eigen huis blijven wonen? Wij denken graag met u mee om dit mogelijk te maken. Soms zijn er slechts enkele kleine aanpassingen nodig, maar ook voor een nieuw levensloopbestendig sanitair kunt u op ons rekenen. Een keuze voor sanitair door Coumans is een keuze voor duurzaamheid, veiligheid en comfort.

Meer weten over sanitair?
Meer weten over wat Coumans Installaties op het gebied van sanitair voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Sanitair

Projecten

Meer weten over de mogelijkheden
binnen Sanitair?

Duurzaamheid