Water

Home Zakelijk Water

Het kraanwater in Nederland behoort kwalitatief tot de top van de wereld. Ons water is deels zo gezond omdat de staat ons netwerk van waterleidingen zo goed onderhoudt. Het is echter ook aan ons als burgers om te zorgen dat onze waterkwaliteit binnenshuis goed blijft. 

Water door Coumans Installaties
Coumans Installaties zorgt er met zorgvuldig ontworpen en veilige waterinstallaties voor dat het water ook schoon blijft bij u thuis. Met een doordacht ontwerp en een zorgvuldige uitvoering weet u zeker dat uw waterinstallatie in orde is. Ook voeren wij analyses uit om risicopunten in uw bestaande waterinstallatie in kaart te brengen en in overleg met u te verhelpen. Een goede installatie moet natuurlijk ook correct gebruikt en onderhouden worden. Onze erkende Sterkin installateurs kunnen u precies vertellen hoe u zelf bijvoorbeeld een legionellabesmetting kunt voorkomen. Daarnaast nemen wij ook graag de zorg voor het onderhoud van de installaties over. Geniet extra van uw glas zuiver water. 

Meer weten over Water?
Meer weten over wat Coumans Installaties op het gebied van Water voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Water

Projecten

Meer weten over de mogelijkheden
binnen Water?

Duurzaamheid